Firmware

Til alle HIKMICRO-brugere

For bedre at kunne garantere brugernes privatliv og sikkerhed på nettet, har HIKMICRO lanceret ny firmware til hver produktserie, der understøtter netværksforbindelse. Det seneste versionsnummer kan variere fra serie til serie, så brug opgraderingsmeddelelsen for din produktserie som udgangspunkt.
Efter firmwareopgraderingen kan man gå til Hotspot i menuen for at kontrollere den nye adgangskode, som også er meget nemmere at bruge til at forbinde enheder til HIKMICRO-appen. Download den nye firmware til din enhed, og prøv den nu!

Filtrering
Type:
Produktserie:
Søgeliste
    *For at få en bedre brugeroplevelse anbefaler vi, at du opdaterer din enhed til den nyeste firmware så hurtigt som muligt.
    Filnavn Opdateringstid MD5 Betjene

Hikmicrotech.com vil gerne anvende analytiske cookies og andre lignende sporingsteknologier (“Cookies”), der hjælper os med at forbedre vores websted. Cookies indsamler oplysninger på en måde, der ikke direkte identificerer nogen. For yderligere oplysninger om de cookies, vi bruger, se vorescookies policy her.

Acceptér
      Afvis
      Administrer cookies
      Online Service
      Contact Sales
      Become a Dealer
      Technical Support
      Where to Buy
      close