Programvare

Til alle HIKMICRO-brukere

For å bedre garantere brukernes personvern og nettverkssikkerhet, lanserte HIKMICRO ny fastvare for hver produktserie som støtter nettverkstilkobling. Det siste versjonsnummeret varierer for forskjellige serier, vennligst ta oppgraderingsforespørselen for produktserien din som referanse.
Etter fastvareoppgraderingen kan du gå til Hotspot i menyen for å sjekke det nye passordet, som også er mye mer praktisk for å koble enheter til HIKMICRO App. Last ned den nye fastvaren for enheten din og prøv nå!

Filtrering
Type:
Produktserie:
Søkeliste
    *For å få en bedre brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppdatere enheten til den nyeste fastvaren så snart som mulig.
    Fil navn Oppdateringstid MD5 Operere

Hikmicrotech.com ønsker å bruke analytiske informasjonskapsler og andre lignende sporingsteknologier («informasjonskapsler») for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt. Informasjonskapslene samler inn informasjon på en måte som ikke direkte identifiserer noen. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, se vår cookies policy her.

Online Service
      Contact Sales
      Become a Dealer
      Technical Support
      Where to Buy
      close